Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston käyttökokemusta. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

FI
  EUR

Käyttöehdot


 

Nämä käyttöehdot ohjaavat  www.tendaisy.com  (“Sivusto”) käyttöä kaikille kävijöille. Nämä käyttöehdot toimivat sitovana sopimuksena sinun, sivuston käyttäjän (”sinä” tai ”käyttäjä”) jaZC HOLDING (HK) LIMITED:n (tästä teenpäin ZC) ja/tai sen liitännäisten (kokonaisuutena ”ZC”, ”me”) (”tendaisy.com”, ”sivusto”) välillä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt toimivasi näiden käyttöehtojen ja niihin tulevien lisäysten tai muutosten mukaisesti. Sen vuoksi pyydämme, että luet nämä käyttöehdot huolellisesti läpi ennen sivuston käyttöä. Huomaa, että nämä käyttöehdot eivät luo luottamuksellista suhdetta sinun ja meidän välillemme.

Sivuston käyttösi on myös yksityisyyskäytäntömme alaista. Ole hyvä ja lue myös yksityisyyskäytäntömme huolellisesti ennen sivuston käyttöä. Siinä tapauksessa, että näiden käyttöehtojen ja yksityisyyskäytännön välillä on konflikteja, yksityisyyskäytännön säädöksiä tullaan noudattamaan.

Jos asut Euroopan Unioniin kuuluvassa maassa, nämä ehdot toimivat sinun ja ZC:n välisenä sopimuksena. Tämän sopimuksen mukaisesti ZC toimittaa tuotteet ja/tai palvelut riippuen niiden ostamiseen käyttämästäsi maksutavasta. Jos asut jossain muussa maassa, nämä ehdot toimivat sinun ja ZC:n välisenä sopimuksena ja ZC toimittaa tuotteet ja/tai palvelut suoraan.

1. Käyttöehtojen ja muutosten hyväksyminen

Joka kerta kun käytät Tendaisy.com:ia, hyväksyt olevasi sidottu noudattamaan näitä käyttöehtoja kuten niitä on muokattu aika ajoin, mistä on joko ilmoitettu sinulle tai ei. Lisäksi jos käytät tiettyä palvelua Tendaisy.com:ssa tai johon pääsen sivuston kautta, tulee sinun noudattaa palveluiden sääntöjä ja ohjeita, jotka sisällytetään näihin käyttöehtoihin viittauksella. Ole hyvä ja lue sivuston yksityisyyskäytännöt, jotka on sisällytetty näihin käyttöehtoihin.

2. Tendaisyn palvelu

Tendaisy.com ja sinulle tarjotut palvelut osoitteessa Tendaisy.com tai sen kautta, tarjotaan sellaisina kuin ne ovat. Hyväksyt, että Tendaisy pidättää oikeuden muokata tai lopettaa Tendaisy.com:n osia ja palveluita, ja milloin vain poistaa tarjoamiasi tietoja, joko väliaikaisesti tai kokonaan, ilman erillistä ilmoitusta ja ilman vastuuta. Tendaisy ei tule olemaan vastuussa ajantasaisuudesta, tietojen poistamisesta, tietojen säilytyksen epäonnistumisesta, virheistä tiedoissa, tai väärästä tietojen toimituksesta.

3. Vastuusi ja rekisteröitymisvelvollisuutesi

Jotta voit käyttää Tendaisy.com:ia tai sen tiettyjä osia, sinun voi olla tarpeellista rekisteröidä itsellesi käyttäjätili Tendaisy.com:n; tässä tapauksessa suostut antamaan oikeat tiedot niitä pyydettäessä ja – jos minimi-ikää vaaditaan käyttäjätilin luomiseksi - sitoudut olemaan vähintään vaaditun ikäinen. Rekisteröitymällä selvästi suostut tämän sivuston käyttöehtoihin sisältäen Tendaisyn tekemät muutokset, jotka julkaistaan tässä.

4. Tietosuojakäytäntö

Rekisteröitymistiedot ja muut henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot, joita sivusto saattaa kerätä, ovat Tendaisyn tietosuojakäytännön ehtojen alaisia.

5. Rekisteröityminen ja salasana

Olet vastuussa salasanasi salassapidosta ja tulet olemaan vastuussa kaikesta käyttäjätililläsi ja/tai käyttäjänimelläsi tapahtuvasta käytöstä, oli se sitten sinun valtuuttamaa tai ei. Suostut heti ilmoittamaan Tendaisylle kaikesta käyttöjätilisi, käyttäjänimesi tai salasanasi luvattomasta käytöstä.

6. Palautuskäytäntö

Jos jostain syystä et ole tyytyväinen ostokseesi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen service@tendaisy.com 14 päivän sisällä kuitin päiväyksestä, jotta voimme järjestää korvaavan tuotteen tai palautuksen. Tuotteiden tule olla alkuperäisessä kunnossa, käyttämättömiä, pesemättömiä, muuttamattomia, ja vahingoittumattomia sekä niissä tulee olla alkuperäiset laput kiinni.

7. Käytöksesi

Hyväksyt, että kaikki tiedot tai data, oli se sitten tekstiä, ohjelmia, koodia, musiikkia tai ääntä, valokuvia tai muita kuvia, videomateriaalia tai muuta materiaalia, joka on joko yksityisesti tai yleisesti saatavilla on kyseistä sisältöä tarjoavan henkilön vastuulla tai sen käyttäjän, jonka käyttäjätiliä on jakamiseen käytetty. Hyväksyt, että Tendaisy.com saattaa altistaa sinut loukkaavalle tai vastustettavalle sisällölle. Tendaisy ei ole vastuussa Tendaisy.com:ssa esitetystä sisällöstä tai siinä olevista virheistä tai puutteista.

Käyttämällä Tendaisy.comia tai sen palveluita, selvästi suostut seuraaviin:

(a) et tarjoa sisältöä tai toimi tavalla, jota voidaan pitää: laittomana uhkaavana, vahingollisena, hyväksikäyttävänä, ahdistelevana, seuraavana, rikkomuksellisena; herjaavana; mauttomana; säädyttömänä; loukkaavana; sopimattomana; pornografisena; suunniteltuna häiritsemään tai keskeyttämään Tendaisy.com:n tai sen tarjoaman palvelun toiminnan; suunniteltuna tartuttamaan viruksen tai muun uhkaavan tai poistavan ohjelman; suunnisteltuna aiheuttamaan siviili- tai rikosoikeudellisen taakan; tai rikkovan paikallista, valtakunnallista tai kansainvälistä lakia;

(b) et esitä tai esitä kumppaniasi väärässä valossa toisen yksilön kanssa; et väärennä tai muuten pyri peittämään tai esittämään väärässä valossa tarjoamasi sisällön alkuperää;

(c) et kerää tietoja muista käyttäjistä;

(d) et tarjoa etkä käytä Tendaisy.com:n sisältöä tai palvelua kaupallisesti; tai tavoilla jotka aiheuttavat roskapostia, ketjukirjeitä, pyramidihuijauksia, tai muita luvattomia mainostamis- tai kaupankäyntimuotoja; et käytä Tendaisy.comia minkään sisällön tai palvelun mainostamiseen tai toimintaan ilman kirjallista lupaa Tendaisylta;

(e) et tarjoa sisältöä, joka voi saattaa Tendaisyn siviili- tai tai rikosoikeudelliseen vastuuseen tai jota voidaan pitää paikallisen, valtakunnallisen tai kansainvälisen lain rikkomisena, sisältäen – mutta ei rajoittuen – lait, jotka liittyvät tekijäinoikeuksiin, tavaramerkkeihin, patentteihin tai alan salaisuuksiin.

8. Sisällön lisääminen Tendaisy.com:n

Tarjoamalla sisältöä Tendaisy.com:n:

(a) suostut antamaan Tendaisylle maailmalaajuisen, rojaltivapaan, ikuisen, poissulkemattoman oikeuden ja lisenssin (sisältäen kaikki moraaliset oikeudet ta muut tarvittavat oikeudet) käyttää, esittää, uudelleentuottaa, muokata, julkaista, jakaa, esittää, mainostaa, arkistoida, kääntää, ja luoda johdannaisia ja kokoomateoksia osista tai kokonaisuudesta. Kyseinen lisenssi koskee kaikkia muotoja, mediaa, ja teknologiaa, jotka sillä hetkellä tunnetaan tai kehitetään sen jälkeen;

(b) vakuutat ja esität, että sinulla on kaikki laillinen, moraalinen, ja muu oikeus, jotka saattavat olla tarpeen myöntääksesi Tendaisylle pykälässä 7 tarkennetun lisenssin;

(c) hyväksyt, että Tendaisylla on oikeus (mutta ei velvollisuutta), Tendaisyn oman harkinnan mukaan, kieltäytyä julkaisemasta tai poistaa tai estää pääsyn tarjoamaasi sisältöön, milloin tahansa ja mistä tahansa syystä, joko ilmoittaen tai ilmoittamatta siitä sinulle.

9. Painovirheet

Vaikka Tendaisy.com pyrkii antamaan tarkkoja tuote- ja hintatietoja, hinnoittelu- tai painovirheitä saattaa esiintyä. Tendaisy.com ei voi vahvistaa kohteen hintaa ennen kuin tilauksesi jälkeen. Siinä tapauksessa, että kohde on listattu väärähintaisena tai virheellisillä tiedoilla hinnoittelu- tai tuotetietojen virheen vuoksi, Tendaisy.com:lla on oikeus, yksinomaisen harkintansa mukaan, hylätä tai peruuttaa kyseisen kohteen tilaukset. Siinä tapauksessa, että tavara on väärin hinnoiteltu, Tendaisy.com voi harkintansa mukaan joko ottaa yhteyttä sinuun antaakseen toimintaohjeet tai peruuttaa tilauksesi ja ilmoittaa sinulle peruutuksesta.

10. Hinnoittelu eri valuutoissa

Tendaisy.com:ssa myytävien tuotteiden hinnoille perustuu Yhdysvaltojen dollarissa (US$) laskettuihin lukuihin. Muissa valuutoissa ilmoitetut hinnat on käännetty Yhdysvaltojen dollarista sillä hetkellä eniten ajantasaisella muuntokurssilla. Johtuen vaihtelevasta rahan arvosta, sivustolla muulla kuin itse tuotteiden sivuilla näytetyt hinnat muissa valuutoissa eivät välttämättä ole ajantasaisimmat. Sivuston alueet, jossa Yhdysvaltojen ulkopuoliset valuutat voivat olla epätarkkoja sisältävät, mutta eivät rajoitu, mainosbannerit, mainossivut ja tiedot tuoteryhmäsivuilla. Riippumatta valuutasta yksittäisen tuotteen sivulla näkyvä hinta on senhetkinen hinta, jonka tulet maksamaan Tendaisy.com:lle, lukuun ottamatta toimituskuluja.

11. Vahingonkorvaus

Hyväksyt seuraukset ja suojaat Tendaisyta ja Tendaisyn edustajia, tytäryhtiöitä, lähipiiriä, toimihenkilöitä, johtajia, työntekijöitä, itsenäisiä alihankkijoita, mainostajia, yhteistyökumppaneita, ja saman tuotemerkkiä käyttäviä, joutumasta sellaisten vaatimusten kohteeksi, sisältäen kohtuulliset asianajokulut, jotka voivat olla kolmannen osapuolen jättämiä, jotka nousevat sinun käytöstäsi tai yhteydestäsi Tendaisy.com:n tai sen palveluihin, sinun osuudestasi sisällöstä, sinun rikkomuksestasi näitä käyttöehtoja vastaan tai mistään muusta rikkomuksestasi toisen henkilön tai osapuolen oikeuksia vastaan.

12. Vastuuvapauslauseke

SINÄ YMMÄRRÄT JA SUOSTUT SIIHEN, ETTÄ TENDAISY.COM:N JA ZCHK LIMITED:N TARJOAMIEN PALVELUIDEN TAI SISÄLLÖN ("PALVELU") KÄYTTÖSI TAPAHTUU OMALLA VASTUULLASI. PALVELUT JA SISÄLTÖ TOIMITETAAN "SELLAISENAAN", JA TENDAISY KIISTÄÄ KAIKKI TAKUUT, JOKO ILMAISTUT TAI OLETETUT, MUKAANLUKIEN MUTTA EI RAJOITTUEN TAKUUT MARKKINOITAVUUDESTA, SOPIVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUDESTA.

TENDAISY EI TAKAA, JOKO ILMAISTUA TAI OLETETTUA, ETTÄ PALVELU ON KÄYTETTÄVISSÄ KESKEYTYKSESSÄ, VIRHEETÖN, VAPAA VIRUKSISTA, AJANTASALLA, TURVALLINEN, TARKKA, LUOTETTAVA, TAI LAADUKAS, EIKÄ OLE TAATTUA, ETTÄ SISÄLTÖ ON TURVALLISTA LADATA. YMMÄRRÄT JA HYVÄKSYT, ETTEI TENDAISY EIKÄ SEN PALVELUIDEN TARJOAMISEEN OSALLISTUVAT OSAPUOLET TARJOA MITÄÄN AMMATTINEUVOJA JA ETTÄ NEUVOJA TAI MUITA TIETOJA, JOTKA OLET SAANUT TENDAISY.COM:N KAUTTA VOIT KÄYTTÄÄ AINOASTAAN OMALLA VASTUULLASI EIKÄ FLORYDA OLE VASTUUSSA SIITÄ MILLÄÄN TAVALLA.

Joidenkin maiden lainsäädäntö ei ehkä salli vastuuvapauslausekkeita oletetuista takuista, ja tietyt lausunnot edellä mainitussa vastuuvapauslausekkeessa eivät ehkä koske sinua oletettujen takuiden osalta; muut ehdot pysyvät täytäntöönpanokelpoisina siinä huolimatta.

13. Vastuunrajoitus

YMMÄRRÄT JA HYVÄKSYT, ETTÄ SIVUSTON EDITOIJA EI OLE VASTUUSSA MISTÄÄN SUORISTA, ERITYISISTÄ, SATUNNAISISTA, EPÄSUORISTA TAI ESIMERKILLISISTÄ VAHINGOISTA; TÄMÄ SISÄLTÄÄ, MUTTA EI RAJOITU, VOITONMENETYKSET, LIIKEARVON, KÄYTÖN, TIETOJENMENETYKSEN TAI MUUT AINEETTOMAT MENETYKSET (VAIKKA TENDAISYLLE OLISI ILMOITETTU TÄLLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA), JOTKA AIHEUTUVAT (I) PALVELUN KÄYTÖSTÄ TAI KYVYTTÖMYYDESTÄ KÄYTTÄÄ PALVELUA, (II) HANKINTAKUSTANNUKSET KORVAAVIEN TUOTTEIDEN JA / TAI PALVELUIDEN HANKKIMISESTA, JOHTUEN NÄISSÄ PALVELUISSA TEHDYSTÄ KAUPANKÄYNNISTÄ, (III) LUVATTOMASTA PÄÄSYSTÄ DATASIITOIHISI TAI NIIDEN MUUTTAMISESTA, (IV) KOLMANSIEN OSAPUOLIEN LAUSUMISTA TAI KOLMANSIEN OSAPUOLIEN PALVELUIDEN KÄYTÖSTÄ, TAI (V) MISTÄ TAHANSA MUUSTA PALVELUIHIN LIITTYVÄSTÄ ASIASTA.

Joissakin maissa ei ole sallittua rajoittaa vastuuta, ja siksi tällaiset rajoitukset eivät välttämättä koske sinua.

14. Oikeuksien pidätys

Tendaisy pidättää kaikki oikeudet, sisältäen mutta ei rajoittuen kaikkiin tekijäinoikeuksiin, tavaramerkkeihin, patentteihin, alan salaisuuksiin, ja muihin patenttioikeuksiin, joita Tendaisylla voi olla Tendaisy.com:sta, sen sisällöstä sekä tarjottavista tuotteista ja palveluista. Tendaisyn oikeuksien ja omaisuuden käyttö vaatii kirjallisen suostumuksen Tendaisylta. Tarjoamalla sinulle palveluitaan Tendaisy ei tarjoa viitattuja tai nimenomaisia lisenssejä tai oikeuksia eikä sinulla ole oikeutta Tendaisy.com:n tai sen tarjoamien palveluiden kaupalliseen käyttöön ilman Tendaisyn kirjallista suostumusta.

15. Ilmoitus tekijäinoikeusrikkomuksesta

Jos uskot, että omaisuuttasi on käytetty millään tavalla, jota voitaisiin pitää tekijäinoikeusrikkomuksena tai immateriaalioikeuksien rikkomuksena, voit olla yhteydessä Tendaisyn tekijäinoikeusagenttiin sähköpostitse osoitteeseen service@tendaisy.com.

16. Välimieslautakunta

Jos osapuolet eivät saa riitaa sovituksi 30 päivän kuluessa, he suostuvat lähettämään riitansa Hong Kongin kansainväliseen välimieslautakuntakeskukseen (“HKIAC”) välimiesmenettelyä varten, joka toteutetaan noudattaen komission välimiesmenettelysääntöjä, jotka ovat voimassa välimiesmenettelyä haettaessa. päätökset ovat lopullisia ja sitovat molempia osapuolia.

17. Sekalainen tieto

(i) Siinä tapauksessa, että näiden ehtojen minkään osan katsotaan olevan ristiriidassa tuomioistuimen lainsäädännön kanssa, kyseisen osan tulkitaan kuvaavan osapuolten alkuperäisiä aikeita voimassaolevan lain mukaisesti, ja loput käyttäjäehdoista pysyvät voimassaolevina; (ii) Jommankumman osapuolen epäonnistumista vedota mahdollisiin oikeuksiinsa näiden ehtojen mukaisesti ei katsota luopumiseksi kyseisen osapuolen oikeuksista, ja kyseinen oikeus pysyy täysin voimassa; (iii) Suostut siihen, että mikä tahansa vaatimus Tendaisy.com:n tai sen palveluiden suhteen on jätettävä yhden (1) vuoden kuluessa vaatimuksen esiintulosta tai mainittu vaatimus vanhenee, kiinnittämättä huomiota mihinkään vastaiseen lainsäädäntöön; (iv) Tendaisy voi luovuttaa Tendaisyn oikeudet ja velvollisuudet näiden käyttöehtojen mukaisesti; tässä tapauksessa Tendaisy tulee olemaan vapautettu velvoitteista.

18. Yrityksen tiedot

ZC HOLDING (HK) LIMITED FLAR/RM 11,09/F,1 HUNG TO ROAD, KWUN TONG KL HONG KONG(HK) (Huom. Tämä ei ole palautusosoite.)

0

Kirjaudu sisään Facebook

Olet kirjautunut Facebookkiin ja olet oikeutettu kirjautumaan Tendaisy.

Kirjaudutaan Tendaisy, pieni hetki...

Sähköpostin liittäminen

Tiliisi täytyy liittää sähköpostiosoite.

Kirjaudu sisään Google

Olet kirjautunut Googlekiin ja olet oikeutettu kirjautumaan Tendaisy.

Kirjaudutaan Tendaisy, pieni hetki...

Syntymäpäivä(erikoislahjalle)
  • Saatat saada lahjoja tai suositeltuja tuotteita lisäämällä syntymäpäiväsi.
REKISTERÖIDY &
SAAT 5% ALENNUSTA
  • Syntymäpäivä(erikoislahjalle)
    • Saatat saada lahjoja tai suositeltuja tuotteita lisäämällä syntymäpäiväsi.
Onko sinulla jo käyttäjätili?  Kirjaudu